Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Binaların dokumasına yaraşır kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı bünyesı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi yahut içsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi konstrüksiyonlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve rakiplik kabil faktörlere sargılı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının daha erdemli bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede henüz hesaplı olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangın Bapsı zemin amacı insanoğluın hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangına karşı güvende sürdürmek üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanların güç emniyetliğini getirmek üzere kapı kasası ve kullanılan vesair aksesuarlarıyla cesaret örgütleme etmekteyiz.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra vikaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha yeğin uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın çabucak insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi midein yangın bapsı son kademe nazik bir öneme sahiptir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari bünyesı ilkin yetişmek üzere kullanma amacına ve kullanan şahsiyet adetsına için tasarlanan bapdır. Aynı anda birhayli insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, yüce binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu hileışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın tasarrufını da izah etmek, kesinlikle davranılacağını ve ürkü halinde insanoğluın kendini risk teşkil edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin taliı dizi opsiyonel olarak düzenınan hidrolik kısım ile elan pıtrak kullanma sağlanabilir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı rast itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Düzen gestaltsında kullanılır. Tehlike çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat enikonu fonksiyonel ve haza olmalıdır.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın eğer olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da arz aldatmaıyor. Kapı kolları ve şaft yangın kapısı kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi bir numara hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Report this wiki page